במחצית השנייה של שנת 2014, טיפלה שרון אביבי, מטפלת אייפק מומחית, בשיתוף פעולה עם דר. אורי קניג, מפתח שיטת אייפק, באלרגייה מסכנת חיים בילד שסבל כמעט מלידה מאלרגיה כזו למוצרי חלב. כשהיה בן 3 חודשים, אימו הוסיפה להנקה הרגילה גם חלב פרה ומיידית הילד הגיב בהתנפחות בגרון ותחושת חנק. בבדיקת רופא מיידית הסתבר שהילד סובל מאלרגיה לכל מוצרי החלב בדרגה של סיכון חיים במידה ויאכל מוצרי חלב. מגיל שנה ומעלה, כל חצי שנה הוא נבדק והגיב למוצרי חלב במדידה שהראתה שהוא מגיב אל החלב כאל מקור המסכן את חייו. החיים בבית ומחוץ לו התנהלו בתוך זהירות מירבית מצריכה מקרית של מוצרי חלב (עוגות יומולדת, עוגיות שוקולד וכ'ו).
בתוך תקופה של כמה חודשים בטיפול אייפק, נוטרלו הרבה חומרים אליהם הילד הראה רגישות מלבד מוצרי חלב. בנקודה קריטית במהלך הטיפול זיהו שרון ודר. קניג אירוע שקרה בזמן היותו ברחם אימו בשליש האחרון של ההריון. אימו נכנסה אז למצוקה נפשית רצינית בעקבות שרשרת אירועים זמניים במשפחה. מצוקה זו נמשכה כשבועיים, במהלכן העידה האימא שהיא הרגישה כל כך רע שכאילו היא הפסיקה להיות בהריון. בהמשך האימא נרגעה וחזרה לחוש את ההריון במלואו ובצורה טבעית והילד נולד בלידה תקינה והתפתח נורמלית עד שאותרה האלרגיה מסכנת החיים לחלב. לאחר מכן הילד המשיך להתפתח בצורה תקינה, מלבד זהירות המשפחה שהילד לא יצרוך מוצרי חלב וההחזקה הקבועה של מזרק אפיפן בקרבתו לשימוש במקרה של שוק אנפילקטי. הטיפול הקריטי באירועים המלחיצים בזמן ההריון, שחרר את ההשפעה האנרגטית של אירועים אלו מהילד. טיפולים נוספים עזרו ליצור שיווי משקל אנרגטי פנים מערכתי של מערכת החיסון ומערכת העצבים, וכן ניקוי של רגישויות לכל סוגי הגבינות.
לפני סיום הטיפול בילד בנושאים נוספים, נערכה הבדיקה הרגילה החצי שנתית בבית החולים לזיהוי האלרגיה ובשלב זה, לא נמצאו עקבות האלרגיה בגופו. כשבועיים לאחר מכן, הילד בילה כשלוש שעות בבית החולים תחת השגחה של רופא מומחה אלרגיה וצרך בצורה הדרגתית כמויות של חלב מטיפה אחת עד לכמות של כוס מלאה וכמובן, ללא כל תגובות אלרגיות. בטיפול מסיים טופלו עוד מספר רגישויות שאינן קשורות למוצרי חלב, והילד ומשפחתו נכנסו לעידן תזונתי חדש בחייהם בו החלב הפך להיות ידיד ולא עוד גורם עויין למערכת התזונה של הילד.